вівторок, 30 березня 2010 18:34

Alyosha хоче повторити номер Приходько? (ФОТО)

Автор: Фото: Тарас Подолян/Gazeta.ua
  Артистка писала пісні для Могилевської, Каменських та 'Фабрики зірок 2'
Артистка писала пісні для Могилевської, Каменських та 'Фабрики зірок 2'

Співачка Alyosha (справжнє ім"я Олена Кучер) виступить на пісенному конкурсі "Євробачення 2010" у довгій вільній сукні, яку на сцені розвіватиме вітер.

Про це вона розповіла кореспонденту Gazeta.ua під час інтерв"ю.

"Пісню "Sweet people" написала сама за одну ніч. Спочатку писала прозу, потім зробила із неї віршовані рядки. У пісні підняла глобальні проблеми людства. Консультувалася зі знавцями англійської мови, щоб не допустити помилок", - поділилась співачка.

"Композиція вийшла занадто жорсткою для "Євробачення". На цьому конкурсі треба співати попсу, а у моїй пісні використовуємо рокові гітари. Останні куплети мають сильне емоційне навантаження", - додала Alyosha.

"Хочемо пом"якшити їх моїм виглядом. Вийду на сцені у довгій сукні - просторій і вільній. Її розвіватиме вітер, він допоможе створити додаткові емоції", - поділилась вона.

Зауважимо, торік співачка Анастасія Приходько, яка на цьому конкурсі виступала від Росії, вийшла на сцену "Євробачення" у довгій просторій сукні. При певному освітленні вона здавалася майже прозорою.

За словами Alyosha, вона ще не вирішила, у кого замовлятиме сукню.

"Раніше сама шила собі костюми. У 15 років змайструвала свій перший сценічний костюм. Зв"язала білу коротку кофтинку, на штани понашивала блискучі пайетки і стрази, калоші дов"язала білими пухнастими нитками. Він тоді мені дуже пасував. Але у такому костюмі не поїдеш на "Євробачення". Зараз у мене немає часу на вигадки. Цим мають займатися професіонали", - підкреслила вона.

Під час виступу на конкурсі співачка не влаштовуватиме спецефектів.

"Виступатиму сама – без бек-вокалістів і танцівників. Моя пісня самодостатня, її нічим не потрібно доповнювати", - зауважила Alyosha.

За словами артистки, вона писала пісні для Насті Каменських, Наталі Могилевської та учасників проекту "Фабрика зірок -2". Співачка зняла 2 кліпи та записала 10 пісень. Після "Євробачення" збирається видати сольний альбом.

Зараз ви читаєте новину «Alyosha хоче повторити номер Приходько? (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути