пʼятниця, 07 жовтня 2016 18:20

Алсу показала перше фото після народження третьої дитини

Алсу показала перше фото після народження третьої дитини

Влітку Алсу подарувала своєму чоловікові Яну Абрамову третю дитину: у пари народився син Рафаель, про що співачка сама повідомила своїм шанувальникам за допомогою соціальних мереж. Рівно вісім тижнів знаменитість зберігала мовчання, яке порушила лише сьогодні.

"Вас вітає трохи сонна, трохи втомлена, трохи зникла Алсу. Ось і буквально пролетіли ці кілька тижнів поза соціальних мереж. Як один день! І що мені хочеться сказати. По-перше, що мені неймовірно приємно, що мене чекали і за мною нудьгували. Спасибі за всі теплі слова, які мені писали. І вибачте, що залишила без уваги вас на цей час. По-друге, що я нікуди не пропадала, а просто була МАМОЮ на всі 100, про що, до речі, попереджала. Нууууу, і по-третє...Знаєте, іноді, все ж, дуже непогано брати невелику відпустку від соціальних мереж. Спробуйте, не пошкодуєте. Головне, не зловживати", - написала в Instagram Алсу, супроводивши свою публікацію селфі.

Нагадаємо, народжувала Алсу в одній з найпрестижніших клінік Тель-Авіва, де вісім років тому з'явилася на світ і її молодша дочка. В Ізраїль співачка полетіла за кілька тижнів до "дня ікс" в супроводі чоловіка і дітей - 9-річної Сафіни і 8-річної Мікелли.

Зараз ви читаєте новину «Алсу показала перше фото після народження третьої дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути