Ексклюзиви
вівторок, 20 березня 2012 15:27

Альона Вінницька мріє про дітей

Альона Вінницька мріє про дітей

Альона Вінницька в дитинстві мріяла бути конем. Про це співачка розповіла в ефірі програми "Я так живу", повідомляє ТСН.

"Мій дядько був екстрасенсом і в моєму розумінні він був чарівником. І він пообіцяв перетворити мене на коня. Я вірила, я чекала. Він призначив час і я справно чекала години. І коли настав цей день, він розповів мені страшну історію про те, що конячки довго не живуть. У мене щоправда відразу зіпсувався настрій і я плакала", - поділилася артистка спогадом з дитинства.

Крім того, Вінницька зізналася, що любить готувати.

"В принципі так, коли є бажання. Взагалі звичайно я готую, бо я віддаю перевагу домашній їжі. Хоча ми довгі роки харчувалися їжею ресторанною. Але ось останнім часом перейшли на домашню. Я не стравоман і я не готую нічого супер складного. Я намагаюся харчуватися досить таки аскетично. Тому особливо я нічим не дивую свого чоловіка. Але іноді, коли він приїжджає з полювання і привозить перепелів і всяких фазанів... Я дружина мисливця, тому я готую і кабанятину, і касулятину. Але це тільки в період полювання", - підкреслила співачка.

Олена зізналася, що для для повного сімейного щастя їй не вистачає дітей: "Сім'я все таки асоціюється і з дітьми. Це не повна сім'я - дві людини".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Альона Вінницька обмалювала вітражами заміський будинок

Співачка поділилася, що вони з чоловіком Сергієм Большим і мріють, і планують дітей. Артистка хотіла б хоча б одну дитину.

"Ідеально - двоє. Так говорять усі психологи. Що все таки двоє дітей в сім'ї - це дуже добре для виховного процесу. Але хоча б одного", - зазначила вона.

Зараз ви читаєте новину «Альона Вінницька мріє про дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути