четвер, 05 квітня 2012 10:25

Алену Делону зробили термінову операцію

Алену Делону зробили термінову операцію
Актор скаржився на аритмію Фото: ИТАР-ТАСС

Популярний французький актор 76-річний Ален Делон був госпіталізований в одну з лікарень передмістя Парижа. Артист скаржився на аритмію. Йому вже зробили операцію.

Як з'ясувалося, у вівторок Ален Делон був поміщений в американський госпіталь в паризькому передмісті Нейі-сюр-Сен. Причиною госпіталізації 76-річного французького актора стала аритмія серця. Вранці в середу популярний артист переніс операцію, яка "пройшла дуже добре". Очікується, що протягом двох днів Делон зможе залишити лікарню.

В оточенні актора підтверджують інформацію про госпіталізацію, проте утримуються від подальших коментарів. "Ален Делон почувається дуже добре", - заявив асистент актора, за словами якого, у Делона "був запланований огляд".

Однак він відмовився коментувати інформацію про причини госпіталізації і проведеної операції. Американський госпіталь в Нейі також утримується від будь-яких коментарів з цього приводу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На вечірці в будинку Алена Делона вистрілили в 16-річну дівчину

Злі язики стверджують, що серце популярного артиста могло дати збій після депресії, яку переживав Ален Делон в 2005 році. В одному з інтерв'ю він заявляв: "Я належу до покоління динозаврів, яких вбили карлики. Моє кіно вмерло, і я разом з ним. Його вбили гроші, комерція, телебачення. Я страшенно страждаю - морально і фізично. Я так втомився від життя. І тому я маю намір сам вибрати день своєї смерті, а не чекати, коли мене покличе до себе Господь Бог".

Однак Делон зміг взяти себе в руки і навіть продовжив зніматися в кіно. А незабаром вирішив продати свої колекції картин і елітного алкоголю.

Зараз ви читаєте новину «Алену Делону зробили термінову операцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути