понеділок, 07 листопада 2016 00:41

Олександр Педан розповів, кому довірив зробити собі татуювання

Олександр Педан розповів, кому довірив зробити собі татуювання

Телеведучий Олександр Педан зробив нове татуювання, кому довірив власне тіло розповів у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Насправді дуже давно хотів тату, і хотів рукав, не знав, що хочу набити. Прийшов час і почав шукати собі майстра, тому що це дуже складно, всі люди радять, як свого стоматолога і перукара. У кожного найкращий і ти не знаєш, хто з них хто. Я забив у Інтернеті "10 найкращих тату майстрів Києва" один з них сподобався і я почитав його інтерв'ю. Просто наступного дня біля якоїсь кафешки я побачив людину, яка схожа була на того майстра, який мені сподобався. Я просто підійшов і запитав: "Ви Андрій Нікольник?", а він: "А Ви Андрій Педан?", я кажу: "Так. Мені здаєтсья я хочу набити у вас тату". Одразу вийшло так, що його тату салон у підвалі тієї кафешки, ми поспілкувалися і вже за тиждень він показав мені ексіз, я виклав йому все що хотів", - говорить Педан.

Раніше телеведучий розповів про власні забобони та подорожі на Балі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олександр Педан зізнався у своїх забобонах

"Насправді фоток лишається стільки, що можу постити їх днів 15, не обов'язково, що я на Балі. Пощу фотки, коли повертаюсь, у мене багато екстримальних видів спорту, якими я захоплююсь і мені стрьомно, не всі тішаться і радіють що я закордоном в горах чи океані, тому я вирішив, що буду постити по поверненню. А то лавина накриє чи хвиля велика, тому що це місцями дещо небезпечно", - говорить Педан.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Педан розповів, кому довірив зробити собі татуювання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути