субота, 04 жовтня 2014 15:50

"Я зобов'язана йому допомогти" - Маша Собко про підтримку Рудьковського

Автор: lovi-moment.com.ua
 

На передодні парламентських виборів багато артистів пішли в політику, Маша Собко у передачі "Світське життя" розповіла, що кожен має займатися своєю справою і побажала колезі Златі Огневич, яка стала на підтримку однієї з політичних партій, удачі.

"Наскільки я пам'ятаю, Злата говорила, що вона поза політикою і для мене це теж було цікавим рішенням, подивимось, удачі їй, але мені не пропонували і я не хочу, вважаю кожен повинен бути на своєму місці, моє місце на сцені", - сказала Маша Собко.

Своїм політичним вподобанням співачка не змінює і стверджує, що завжди підтримуватиме Миколу Рудьковського, який допоміг їй колись у підготовці до фестивалю "Нова Хвиля".

"Я як і завжди підтримувала Миколу Миколайовича так і буду підтримувати. Я вважаю, що я зобов'язана і маю йому допомагати, як і він мені колись допоміг, - говорить Маша Собко, - він єдина людина, яка повірила у мне і не робив ніяких непристойних пропозицій. Я беру участь у його передвиборчих концертах, якщо йому потрібна буде моя підтримка і допомога я вважаю необхідним, ніколи не зможу відмовити и не виступити".

Нагадаємо, Микола Рудьковський став спонсором поїздки Маші Собко на Нову Хвилю у 2011 році.

Зараз ви читаєте новину «"Я зобов'язана йому допомогти" - Маша Собко про підтримку Рудьковського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути