четвер, 29 січня 2015 13:38

56-річна Мадонна похизувалась білизною у прозорому топі
3

56-річна співачка Мадонна днями з'явилась у Нью-Йорку у прозорому топі, під яким була не менш прозора спідня білизна. Образ зірки доповнили пальто та капелюх.

Зовнішність не єдине чим шокує поп-співачка своїх фанатів. Нещодавно вона опинилась у центрі скандалу. З початку її альбом викрали хакери, а пізніше її звинуватили у занадто різких висловлюваннях на їхню адресу, співака назвали їх терористами. Та більше привернули до себе увагу пости співачки в Instagram. 

В рамках промо свого альбому Rebel Hearts зірка опублікувала на своїй сторінці фото знаменитих людей,серед яких принцеса Діана, Манделла та інші, обличчя яких обмотані дротом, фото були дуже схожі на те, що на обкладинці нового альбому Мадонни. Фанати дорікнули зірці, що вона не має права порівнювати себе з такими видатними особистостями, на що Мадонна відповіла, що вона не намагається порівнювати себе з ними, і дуже всіх поважає.

Свого роду піар розгорнула Мадонна і на трагедії у Парижі. Коли було розстріляно редакцію відомої французької газети.

"Ми живемо у страшні часи. Ігнорування породжує неповагу та страх. Ми можемо боротися зі тьмою лише світлом. Ми всі Charlie!". - написала на свої сторінці Мадонна та опубліковувала чорно біле фото.

Зараз ви читаєте новину «56-річна Мадонна похизувалась білизною у прозорому топі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути