понеділок, 16 грудня 2013 10:34

44-річна Анжеліка Варум поділилася секретами стрункої фігури

Автор: фото: tvgid.ua
 

Співачка Анжеліка Варум у 44 роки знаходять у чудовій фізичній формі, своїми секретами стрункої фігури, вона поділилась з Катериною Осадчою у передачі "Світське життя".

"Мій рецепт вам не підійде, в першу чергу - це нервування, у зв'язку з концертами, родина та іншим, решта - це багато води, до 4-5 літрів на день треба випивати теплої води і роздільне харчування, не змішувати вуглеводи з протеїнами", - говорить співачка.

"У музикантів є вислів, коли питають: ви репетирували? Музикант відповідає: нехай репетирує той, хто в дитинстві не репетирував, тому я теж можу це відповісти про форму, яка на ваш погляд ідеальна. Я дуже багато займалась спортом у юності, до 30 років, дуже щільно, тому це залишкове явище", - говорить Анжеліка Варум.

Щодо подій на Майдані зірка не говорить, адже не вважає себе компетентною у цьому питанні.

"Щодо політики, я людина дуже мілка, моя родина - це моя країна, от у межах цієї маленької країни я можу давати поради і приймати рішення, все що стосується масштабів таких країн, як Росія і Україна, я порад не даю, тому що це безглуздо, нежіноча це справа і взагалі дуже складне питання все, що стосується політики, виходу людей масово", - говорить зірка.

Зараз ви читаєте новину «44-річна Анжеліка Варум поділилася секретами стрункої фігури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути