неділя, 03 листопада 2013 16:38

Напівголі моделі на тренуванні - Володимир Самсоненко показав свою фітнес-команду
33

Фото: Фото: Галина Остаповець

Минулої суботи в елітному спортклубі в центрі Києва фітнес-команда бізнесмена Володимира Самсоненка "Samson Team" провела відкрите тренування. Три її учасниці представлять команду на 5-му Чемпіонаті Світу з бодибілдингу (WBPF ) в Будапешті. Він пройде з 13 по 17 листопада цього року. На тренуванні побував і Володимир Самсоненко.

"Це те, чим живу я і мої друзі. Це моя місія допомагати людям, які хочуть займатися спортом або вже займаються по-справжньому. Чому б і ні? Якщо в тому розуміюсь і розбираюсь і в мене виходить робити чемпіонів. Тим більше спорт зараз набирає великих оборотів у світі", - відмітив Самсоненко.

Серед 15 дівчат команди є "міс Україна-2012" 22-річна Каріна Жиронкіна. Саме з нею Самсоненку й приписують стосунки останнім часом.

"Я і сам про свої романи дізнаюсь із таблоїдів. Я не проти того, щоб писали всяке, але сам нічого не коментую, - зауважив Володимир.

Samson Team - професійна міжнародна фітнес-команда, засновником і керівником якої є український бізнесмен Володимир Самсоненко. Сьогодні вона налічує близько 20 дівчат. Головний тренер команди - Сергій Клепчев, віце-чемпіон Європи та світу з фітнесу.

Зараз ви читаєте новину «Напівголі моделі на тренуванні - Володимир Самсоненко показав свою фітнес-команду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути