Ексклюзиви
пʼятниця, 10 січня 2014 14:03

Кім Кардаш'ян через дієти втрачає волосся

Кім Кардашьян лисіє: після народження доньки Норт в червні 2013 року її волосся сильно постраждало. Тому наречена Каньє Веста постійно носить нарощені пасма.

Папарации зробили кілька знімків 33- річної зірки на прогулянці в Лос-Анджелесі: волосся Кардаш'ян прибрані в пучок, а біля скронь видно великі залисини.

Експерти кажуть, що причиною настільки неприємного облисіння могло стати різке схуднення Кім.

"Відомо, що на останній стадії вагітності волосся менше випадає через гормонів, воно навіть стає товстішим. Але коли дитина з'являється на світ, більшість жінок починають швидко втрачати волосся. Що стосується Кардашьян, вона сиділа на дієті після пологів і швидко скинула вагу, а це прискорило випадіння волосся. На фото ми ясно бачимо, наскільки стало тоншим її волосся вздовж лінії росту", - кажуть фахівці.

У підсумку, їй доводиться вдаватися до використання нарощених пасм.

Якщо Кім продовжить носити штучне волосся, проблема посилиться ще більше.

"Нарощені пасма роблять величезний тиск на шкіру голови і саме волосся - вони найчастіше занадто важкі і тугі. В результаті, виникають сильні головні болі і ще більше облисіння. Кім слід подумати про накладні пасма на кліпсах, а не нарощувати волосся", - впевнені фахівці.

Зараз ви читаєте новину «Кім Кардаш'ян через дієти втрачає волосся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути