вівторок, 14 червня 2011 17:00

Анджеліна Джолі для реклами Luis Vuitton вирушила до Камбоджі

Автор: Annie Leibovitz for Louis Vuitton
 

Знаменита марка "Luis Vuitton" підписала контракт з Анджеліною Джолі - зірка американського кіно стала "обличчям" рекламної кампанії Core Values, яка буде запущена 15 червня.

Перша фотографія серії вже просочилася в глянцеві журнали. Вона зроблена в Камбоджі - Джолі сфотографована на рибальському човні, що пливе по річці. Макіяж дуже простий, створюється враження, що актриса не нафарбована. На ній дуже простий, запозичений з власного гардеробу Джолі, одяг. Щоправда, при цьому вона тримає сумку "Luis Vuitton".

Цікаво, що серія, до якої належить ця сумка, знята з виробництва. Проте Джолі, за власним визнанням, дуже її любить і всюди з нею їздить вже багато років. Керівництво компанії задумалося про те, щоб, скориставшись нагодою, налагодити випуск таких сумок заново.

Чому автор фотосесії - а це ні хто інший, як Енні Лейбовіц - вибрала Камбоджу, не відомо. Проте особисто Анджеліну Джолі з цією країною пов'язує багато чого. Колись вона знімалася там в першій частині "Лари Крофт", потім усиновила камбоджійського хлопчика, який отримав ім'я Меддокс.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі для реклами Luis Vuitton вирушила до Камбоджі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі