Ексклюзиви
вівторок, 22 лютого 2011 11:06

Комаровський розповів, як краса впливає на розмноження

Комаровський розповів, як краса впливає на розмноження

Шостий раз в Україні пройшла церемонія нагородження "Viva! Найкрасивіші люди України".

Найкрасивішим чоловіком цього року українці назвали Євгенія Комаровського - відомого педіатра, доктора медичних наук, лікаря вищої категорії та ведучого програми "Школа доктора Комаровського" на телеканалі Інтер.

Для самого Євгена Комаровського перемога в цій номінації - велика несподіванка.

"Перше, що я відчув, коли мене назвали найкрасивішим - це відчуття здивування і відчуття перебування не в своїй тарілці. Я не прагну до публічності. Те, що я є ведучим на телеканалі Інтер - не самоціль. Таким чином, можу донести простим мамам і татам те, що їм потрібно знати, щоб виростити здорову дитину. Телебачення - це найефективніша трибуна. А публічність тягне за собою купу недоліків: не можна спокійно вийти з дому, зайти в магазин, скористатися громадським транспортом - кожен підходить до мене на вулиці і задає питання з приводу аналізу крові або аналізу сечі. Я ніколи не прагнув до публічності і мені дуже важко до цього адаптуватися ", - поскаржився лікар.

Що стосується поняття чоловічої краси, то до неї Євген Комаровський підходить лише з наукової точки зору.

"З точки зору біології, краса - це набір якихось інструментів, якими ти володієш, і які приваблюють протилежну стать з метою розмноження. Це я вам кажу як лікар. Але зараз у чоловіків фізична краса відійшла на другий план. Тому що знайти самця, який може зачати дитину, легко. Набагато важче знайти того самця, який зможе забезпечити безпеку і добробут родини. Тому справжній мужик - це той, хто може повести за собою", - сказав найкрасивіший чоловік країни.

Нагадаємо, в минулому році перемогу здобули співачка Анастасія Каменських і продюсер Костянтин Меладзе.

Зараз ви читаєте новину «Комаровський розповів, як краса впливає на розмноження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути