понеділок, 21 лютого 2011 13:53

Рідний брат Пугачової помер від інфаркту

Рідний брат Пугачової помер від інфаркту

21 лютого в одній з московських лікарень помер рідний брат співачки Алли Пугачової - Євген. Смерть настала вранці в результаті серцевого нападу.

"Його більше немає з нами, мені важко зараз говорити", - сказав син Євгена Пугачова Влад.

Братові примадонни було 60 років. Три роки тому з Пугачовим стався інфаркт, Алла Борисівна допомагала йому як матеріально, оплачуючи лікування, так і морально, перебуваючи поруч з ним. Як з'ясувалося, стан здоров'я Пугачова до Нового року різко погіршився. Він потрапив до лікарні через проблеми з серцем.

Нагадаємо, артистка теж нещодавно перенесла операцію на серці. Пугачова звернулася за допомогою до лікарів у двадцятих числах грудня 2010 року. Примадонна поскаржилася медикам на погане самопочуття і задишку. При цьому у неї виявився застуджений голос. Її доставили в Центр серцево-судинної хірургії імені Академіка Бакулєва.

Пацієнтці відразу виділили елітну палату і направили на аналізи, після чого Пугачовій екстрено провели чергову операцію зі стентування (коронарна ангіопластика - найбільш щадний метод хірургічного лікування при звуженні судин), яка зазвичай робиться через закупорку кровоносних судин. Операцію проводили провідні фахівці центру. Співачці встановили чотири стента в пошкоджені ділянки судин.

Раніше Алла Пугачова вже скаржилася на проблеми із серцем. Зокрема, кілька років тому їй зробили стентування. Крім того, у співачки були й інші проблеми з судинами.

Зараз ви читаєте новину «Рідний брат Пугачової помер від інфаркту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути