Ексклюзиви
понеділок, 07 листопада 2011 13:12

В Ірландії вручили MTV EMA: Леді Гага на колінах і голий хлопець на сцені
28

Фото: Фото: Reuters

В ірландському Белфасті відбулася щорічна церемонія нагородження MTV Europe Music Awards 2011. З 14 номінацій премії чотири відхопила американська поп-виконавиця Леді Гага.

Лауреати найпрестижнішої премії визначалися голосуванням глядачів європейського телеканалу MTV. Церемонія цього року є вже 18-ою за рахунком.

Кращими стали американська поп-діва Леді Гага і 17-річний співак Джастін Бібер. Обидва отримали нагороди в номінаціях "Найкраща виконавиця" і "Кращий виконавець" 2011 року відповідно. Цікаво, що Бібер отримав цю нагороду вже другий рік поспіль. І це незважаючи на те, що мережеве видання AskMen.com поставило його на перше місце в рейтингу найбільш обридлих медіаперсон.

На відміну від свого юного колеги Леді Гага поки ще нікому настільки не набридла. Більше того - епатажна співачка отримала премію MTV EMA 2011 за кращу фанатську підтримку.

Поп-діва, як завжди, відзначилася вбранням: вона вибрала оригінальний сріблястий костюм у вигляді спіралі, що починається на обличчі співачки у вигляді капелюха-маски, повністю закриває обличчя, і оберненої навколо її тіла.

"Насправді я зараз посміхаюся, просто ви цього не бачите: мені вкололи забагато ботокса. Для мене велика честь - виступати тут. Спасибі!" - пожартувала співачка.

Незабаром Леді Гага вийшла в третій раз за нагородою. Вона відхопила премію в номінації "Краща пісня 2011 року". Нею виявилася композиція Born This Way.

"Спасибі величезне! Я знала, що ця пісня особлива. Це, напевно, найважливіша пісня, яку я написала в житті. Спасибі, що ви її оцінили", - сказала Гага.

Обличчя співачки все так же закривала капелюх-маска, а от свій спіралевидний костюм вона змінила на піджак і спідницю. Піднявшись на сцену, діва раптом опустилася на коліна і буквально проповзла до нагороди.

Також леді Гага удостоїлася нагороди і в номінації "Краще відео" на ту ж пісню Born This Way. В результаті співачка отримала найбільшу кількість нагород MTV EMA. Піднімаючись за "кулею" в четвертий раз, дівчина не втрималася на ногах (на цей раз, мабуть, не навмисне) і впала. Встати вона змогла лише зі сторонньою допомогою.

Крім того, під час церемонії стався кумедний випадок. На сцену Odyssey Arena піднявся абсолютно голий хлопець.

Одна з ведучих церемонії, 22-річна американська актриса Хейден Панетт'єрі, готувалася в цей момент оголосити лауреата в номінації "Краща пісня", дещо розгубилася, коли "нудист" попрямував прямо до неї, повідомляє Aceshowbiz.

"Хлопче, що це ти затіяв?", - запитала його Хейден. У відповідь непроханий гість заявив, що "просто хотів роздягнутися", а заодно повідомив, що є великим шанувальником серіалу "Герої", в якому Панетт'єрі зіграла роль незламної Клер Беннет. Актриса виглядала задоволеною проявом глядацької вдячності.

В цей час тисячі глядачів, які спостерігали за врученням нагород MTV Europe в прямому ефірі, квапливо публікували в соціальних мережах короткі повідомлення, які представляли собою варіації на тему: "Боже мій, хто цей голий хлопець?"

На наступний ранок британська Daily Mirror повідомила про те, що в ролі "нудиста з народу" виступив ірландський актор Девід Монаган.

Зараз ви читаєте новину «В Ірландії вручили MTV EMA: Леді Гага на колінах і голий хлопець на сцені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути