Ексклюзиви
субота, 02 липня 2011 16:50

Топ-модель Кейт Мосс вийшла заміж за рокера
13

Топ-модель Кейт Мосс і рокер Джеймі Хайнс стали чоловіком і дружиною. Напередодні у другій половині дня в селі Саусроп на південному заході Англії відбулася офіційна частина весільної церемонії. Але це тільки початок. Гуляти на святі запрошені гості будуть весь вік-енд.

Наречена виглядала чудово в кремовому шифоновій сукні, зі смаком обробленій блискітками. Творцем вбрання в стилі вінтаж, як і повідомлялося, виступив колишній арт-глава Dior Джон Гальяно. 14 маленьких подружок нареченої також були вбрані у білі шифонові платтячка.

Наречений відмовився від традиційних темних тонів і вибрав світло-блакитний костюм від YSL. Брутальність Джеймі підкреслювала пара стильних сонцезахисних окулярів.

Церемонія вінчання пройшла в місцевій церкві святого Петра. Після її завершення молодята і гості, розмістившись в численних "Rolls Royce", вирушили в розкішний маєток Кейт. Як очікується, саме в будинку вартістю 2 мільйони фунтів гості і гулятимуть всі ці дні.

Кейт і Джеймі познайомилися в 2007 році. Це перший шлюб знаменитої топ-моделі.

У перший день весілля серед гостей були помічені Наомі Кемпбелл, Стелла Маккартні, Джуд Лоу і його екс-дружина Сейді Фрост, глава компанії Topshop Філіп Грін. Всього на святкування, за даними The Mirror, запрошено близько 400 осіб.

За інформацією таблоїдів, на весіллі гостям будуть запропоновані набори для переодягання, а також ескорт команда трансвеститів. Вважається, що на підготовку урочистих подій пара витратила понад 500 тисяч фунтів стерлінгів.

Напередодні свята Кейт і Джеймі склали список бажаних подарунків. Зокрема, модель попросила подарувати 14 кришталевих попільничок і шовковий килимок, а рок-музикант - фільтри для чаю та іменні кухлі. Крім того, Мосс і Хайнс попросили своїх гостей принести на весілля водяні пістолети.

Зараз ви читаєте новину «Топ-модель Кейт Мосс вийшла заміж за рокера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути