четвер, 16 червня 2011 06:45

Реєстрацію легковиків на газі можуть скасувати

Верховна Рада може скасувати реєстрацію газобалонних установок на автомобілях.

Поки що при переобладнанні машини для роботи на газу замість бензину слід внести зміни у техпаспорт. Для цього треба отримати дозвіл на переобладнання в ДАІ. Оформлення коштує близько 300 грн, повідомили в Міжнародній федерації захисту прав водіїв.

— Оплату вимагають лише за картку, на якій видруковують дан техпаспорта, — говорить 56-річний Лев Каплан, заступник віце-президента федерації. — Цей законопроект, на мою думку, популістський. Це загравання до автомобілістів. Бо реєстрація газобалонного обладнання зараз нескладна. За нашими спостереженнями, даїшники південних регіонів країни ставляться до легковиків, що їздять на газу без відповідної відмітки у техпаспорті, досить поблажливо. Не штрафують. У Києві контроль сильніший.

2011-го газобалонна установка четвертого покоління, що виготовили в Італії, коштує 5,2 тис. грн. Окупиться за три-чотири роки.

Зараз ви читаєте новину «Реєстрацію легковиків на газі можуть скасувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути