четвер, 13 листопада 2008 09:24

Вentley представила найпотужніший кабріолет (ФОТО)

Компанія Bentley анонсувала найпотужніну модифікацію кабріолета Azure - Azure T з форсованим до 500 кінських сил (1000 Нм) двигуном V8 об"ємом 6,75 літра. Цей мотор оснащений двома турбінами і може розганяти задньопривідний автомобіль до 96 кілометрів на годину за 5,2 секунд. Максимальна швидкість новинки складає 288 кілометрів на годину.

У парі з 500-сильним мотором працює шестиступінчаста автоматична трансмісія, у якої є три режими роботи, - звичайний, спортивний і "ручний". У Azure T є і "спортивний" варіант настройки електрогідравлічної підвіски, яка уміє також автоматично підстроюватися під різні режими руху і підтримувати заданий дорожній просвіт незалежно від збільшення завантаження.

Найшвидший кабріолет BentleyAzure оснащується карбоновими гальмами з дисками розмірності 420х40 міліметрів спереду і 356х28 міліметрів ззаду - їх застосування дозволило на вісім кілограмів понизити безпружинні маси і поліпшити керованість автомобіля. Колеса - 20-дюймові з хромованою обробкою, взуті в спортивні шини Pirelli.

Для покупців Azure T будуть доступні 42 варіанти забарвлення кузова, 25 базових поєднання обробки салону, а також можливість замовити унікальний інтер"єр в рамках фірмової програми індивідуалізації. Ціна на новинку поки не повідомляється, повідомляє auto.lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Вentley представила найпотужніший кабріолет (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути