Ексклюзиви
середа, 04 грудня 2013 18:58

В Європі почали продавати китайські седани Qoros3 за 20 тисяч євро
5

В Європі продали перший китайсько-ізраїльський седан Qoros3. Модель стала доступна на словацькому авторинку в одного з дилерів в Братиславі.

Седан пропонується у топовій комплектації Elegance з 1,6-літровим турбованим бензиновим двигуном, віддача якого становить 156 кінських сил. Мотор відповідає екологічним стандартам "Євро-5". Вартість Qoros3 склала 20 тисяч 960 євро. Надалі передбачається поява більш бюджетних модифікація моделі, ціна яких буде менше 20 тисяч євро.

На даний момент Qoros3 вже продається в Китаї, де пропонується в шести версіях з двома варіантами 1,6-літрового мотора: крім 156-сильною "турбочетверки", доступний атмосферний двигун потужністю 126 кінських сил. Сама бюджетна модифікація коштує 119,9 тисяч юанів (14,5 тисячі євро), а найдорожча - 168 тисяч юанів (20,3 тисячі євро).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шведський фотограф заради мистецтва "підірвав" кілька мініатюрних спорткарів

Як очікується, слідом за седаном Qoros3 на ринку з'явиться універсал, прем'єра якого відбудеться в березні на Женевському автосалоні. Потім виробник планує випустити гібридний хетчбек і кросовер.

Компанія Qoros була заснована в 2007 році китайською фірмою Chery і ізраїльським консорціумом Israel Corporation. Компанія відкрила дизайн-студію в Мюнхені, а до її складу увійшли колишні співробітники BMW і Volkswagen. Однією з основних завдань нової фірми називається випуск "якісних" автомобілів для європейського ринку, здатних конкурувати з моделями місцевих виробників. На даний момент седан Qoros3 вже пройшов краш-тести Euro NCAP, ставши першим китайським автомобілем, який удостоївся максимальної оцінки в п'ять зірок.

Зараз ви читаєте новину «В Європі почали продавати китайські седани Qoros3 за 20 тисяч євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути