пʼятниця, 03 лютого 2012 17:34

"Украерорух" купив кавові автомати за ціною автомобілів

"Украерорух" купив кавові автомати за ціною автомобілів

Державне підприємство обслуговування повітряного руху України 26 січня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ "Компанія "Ліберті Україна" на придбання вендінгових автоматів на суму 463 тис. грн.

Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель".

Придбано шість підлогових комбінованих автоматів, які забезпечують приготування гарячих напоїв в стаканчик та видачу розфасованих продуктів: пляшка, банка, печиво, шоколадні батончики, невеликі фасовані пакетики тощо. Також придбано дві настільні автоматичні кава-машини для приготування одночасно двох порцій натуральної кави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Європейці хочуть занадто багато газу - "Газпром"

У компанії-продавця заявленим характеристикам відповідають комбіновані автомати Saeco Combi Snack (Diamante) та кава-машини Spidem Trevi Chiara, однак на сайті "Ліберті Україна" ціни не вказані. В відкритих джерелах є дані про продаж таких кавоварок по 4799 грн та підлогових комбінованих автоматів по 52470 грн.

Якби "Украерорух" купував ці автомати по ринковим цінам, то загальна вартість закупівлі склала б 324 тис грн., або у півтора рази дешевше від досягнутої на тендері ціни.

А зараз середня ціна придбаних автоматів склала майже 58 тис. грн за один, що відповідає вартості нового автомобілю "жигулі".

Зараз ви читаєте новину «"Украерорух" купив кавові автомати за ціною автомобілів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути