Ексклюзиви
пʼятниця, 20 вересня 2013 17:34

УБЕЗ у Києві обшукує центральний офіс "Укрсоцбанку"

 

Управління по боротьбі з економічними злочинами (УБЕЗ) Донецької області проводить перевірку в головному офісі ПАТ "Укрсоцбанк" (Unicredit) і офісі Юридичної компанії "Алексєєв, Боярчуков і Партнери" в Києві.

Співробітники УБЕЗ перекрили вхід і вихід з Unicredit і проводить перевірку документів, посилаючись на постанову Ленінського районного суду Донецька, передає "РБК-Україна" із засланням на начальника департаменту ідентичності і комунікації банку Ірину Кобильченко.

В даний момент в центральному офісі проводяться слідчі дії, працівників не випускають і не впускають в приміщення. При цьому правоохоронці не повідомляють, як довго продовжаться слідчі дії.

На вході в офіс "Укрсоцбанку", який знаходиться на вул. Ковпака, 29 в Києві, висить табличка "Банк не працює". У офісі біля дверей сидить чоловік в цивільному одязі, який нікого не впускає в приміщення і не випускає, передають "Українські новини".

За даними джерел у банку, обшуки проводяться у зв'язку із спільною діяльністю ПАТ "Укрсоцбанк" і ТОВ "Юридична компанія "Алексєєв, Боярчуков і Партнери" по видаленню заставного майна кредиторів Банку і його переуступанню за заниженою вартістю на підконтрольні підприємства.

Нагадаємо, "Юридична компанія "Алексєєв, Боярчуков і Партнери" знаходяться в офісі за адресою Київ, вул. Шота Руставелі, 11, раніше він згадувався в засобах масової інформації в статтях про незаконний захват будівлі.

Нагадаємо, 49,96% акцій "Укрсоцбанку" безпосередньо належить Unicredit Bank Austria, ще 48,39% належить Unicreditbank Austria через ЗАТ "Ферротрейд Інтернешнл". Чистий прибуток ПАТ "Укрсоцбанк" (Unicredit) в I кварталі 2013 року 4,382 млн. грн. проти 2,834 млн. грн. за аналогічний період 2012 року.

 

Зараз ви читаєте новину «УБЕЗ у Києві обшукує центральний офіс "Укрсоцбанку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути