четвер, 01 грудня 2011 12:46

У Токіо показали прототип нового покоління Mazda 6
26

Фото: Фото: Авто.Вести.Ru

На домашньому автошоу японська Mazda представила концептуальний седан Takeri. Автомобіль демонструє новий дизайнерський стиль наступного покоління Mazda6, яке вийде на ринок у найближчі півтора року. "Шістка" стане другою моделлю марки, яка демонструє світу нові технології SkyActiv.

Сучасне покоління "шістки" виходить з 2007 року. Але сьогодні Mazda показала світові, як буде виглядати нова Mazda6. Автомобіль поєднує в собі дизайнерські думки стилістики Kodo, яка демонструє динаміку навіть у статичному положення. Першою моделлю марки з таким дизайном став абсолютно новий кросовер CX-5. До слова, нова "шістка" буде схожа на кросовер - автомобілі ріднить екстер'єр та інтер'єр.

Нове покоління Mazda6 стане другою моделлю з ідеологією SkyActiv, яка включає в себе нові двигуни, трансмісії, шасі та кузов.

Токійський прототип Takeri продемонстрував і зовсім нову розробку компанії - контролер бортовий інфотейнмент-системи, що нагадує баварський iDrive і замінив собою традиційні органи управління. Представлений на стенді Mazda автомобіль японці обладнали новим дизельним двигуном. Це мотор SkyActiv об'ємом 2,2 літра і потужністю 173 кінських сили. Дизель відповідає екологічним нормам "Євро-6". Як трансмісія на новинку встановлено новий 6-ступінчастий "автомат".

Зараз ви читаєте новину «У Токіо показали прототип нового покоління Mazda 6». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути