Ексклюзиви
понеділок, 20 січня 2014 10:00

У Києві знайшли вирішення проблеми довгобудів

Спільними зусиллями банку "АРКАДА" та Київського національного університету ім. Т. Г. Шевченка відроджується проект будівництва житлового комплексу у місті Києві на просп. Академіка Глушкова, 6.

На сьогодні ПАТ АКБ "АРКАДА" займається підготовкою до створення Фонду фінансування будівництва для залучення коштів на спорудження житлових будинків та об'єктів соціально-побутового призначення комплексу.

Відновлення будівельних робіт стало можливим в результаті прийнятого Кабінетом Міністрів України Розпорядження № 1063-р від 11 грудня 2013 року про надання згоди на укладення договору доручення на виконання функцій замовника між Київським національним університетом імені Т. Г. Шевченка і ТОВ "Аркада-Будівництво" з метою завершення будівництва комплексу житлових будинків з об'єктами соціально-побутового призначення на просп. Академіка Глушкова, 6.

Цим масштабним проектом у Голосіївському районі столиці передбачається спорудження на 28 гектарах біля 30 житлових будинків кількох дитячих садків і загальноосвітніх шкіл, значної кількості об'єктів соціально-побутового обслуговування, а також багатоповерхового паркінгу.

Орієнтовно відновлення будівництва розпочнеться у другому кварталі 2014 року.

Довідка:

Попередній забудовник ПАТ "Побутрембуд" у 2005 році розпочав спорудження перших житлових будинків цього комплексу із залученням коштів інвесторів, але згодом заморозив об'єкт, поповнивши сумний перелік незакінчених новобудов. Кількість останніх сягає майже 50 % від усіх проектів будівництва житла в Україні. Понад 500 інвесторів, що внесли кошти на будівництво згаданого вище комплексу, більше 8 років чекають на свої квартири.

 

Зараз ви читаєте новину «У Києві знайшли вирішення проблеми довгобудів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути