пʼятниця, 16 березня 2012 09:40

У Ахметова похвалилися зарплатою у 5,5 тисяч на своїх підприємствах

У Ахметова похвалилися зарплатою у 5,5 тисяч на своїх підприємствах

У 2011 році Група СКМ виплатила до бюджетів усіх рівнів, а також в небюджетні фонди, у тому числі до Пенсійного фонду, консолідовано близько 18,4 млрд грн, що на 28% перевищує цей показник за 2010 рік - близько 14,34 млрд грн.

Розмір консолідованої нарахованої заробітної плати співробітникам Групи СКМ в 2011 році перевищив 12,9 млрд грн, пише портал "Дело".

Середня заробітна плата по групі в 2011 році становила понад 5,5 тис. грн, що в 2,1 раза перевищує середню заробітну плату в Україні (за даними Державної служби статистики середня зарплата по Україні в 2011 році становила 2633 грн), і на 20 % вище середньої нарахованої зарплати по групі СКМ за 2010 рік.

"Основна причина для зростання наших податкових відрахувань до 2011 - збільшення консолідованого податку на прибуток", - зазначив генеральний директор СКМ Олег Попов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Податкова разом з американцями взялася за боротьбу з офшорами

СКМ - компанія найбільшої фінансово-промислової групи України. До її складу входять компанії Метінвест і ДТЕК, Перший Український Міжнародний Банк і Ренесанс-Капітал, АСКА і АСКА-Життя, телекомунікаційна група Vega, Медіа Група "Україна" і видавничий холдинг "Сегодня Мультимедиа", ЕСТА Холдинг (нерухомість), Український Ритейл ( роздрібна торгівля), UMG (видобуток глин), Параллель (оператор ринку нафтопродуктів), HarvEast (сільське господарство), Український Аптечний Холдинг, машинобудівний холдинг "Гірські машини", транспортний холдинг "Портінвест" та інші.

Зараз ви читаєте новину «У Ахметова похвалилися зарплатою у 5,5 тисяч на своїх підприємствах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути