вівторок, 10 грудня 2013 16:59

Родина Віталія Захарченка продає "палац" за $1 мільйон?

Родина міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка володіє дорогим маєтком, вартість якого оцінюють приблизно у $1 млн.

Про це йдеться у розслідуванні Gazeta.ua.

Моніторинг "Українського патенту" засвідчив, що на Захарченка Віталія Юрійовича зареєстровані торгові знаки для товарів і послуг "Трибушани" та "CarboKarp".

Трибушани - це величезний мармуровий кар'єр, матеріалом із якого викладали палац "Україна" та реставрували Одеський оперний театр, єдине в нашій країні місце, де є білий мармур.

У базах даних "Українського патенту" не вказана дата народження людини, яка реєструє товарний знак. 2009 року, коли цей товарний знак реєструвала макіївська патентна повірена Наталя Грановська, Захарченко вказав адресу - Донецьк, вулиця Торецька, 46.

За даними з інтернету, будинок за цією адресою нині продається за $1 млн.

  http://agent.ua/hs68440.html
http://agent.ua/hs68440.html

Будинок у три поверхи збудували 2004 року. Його площа становить 530 кв. м. Є сауна, шикарний басейн, гараж на кілька автомобілів, розарій та вольєри для собак. Перед ганком - пост охорони. Проте все це Захарченко покинув, щоб 2010-го оселитися в київському гуртожитку на вул. Вернадського, 16б. Саме таку адресу реєстрації він вказав 2010-го тій же самій патентній повіреній із Макіївки, коли реєстрував торговий знак "CarboKarp".

Власником 46-го будинку по вулиці Торецькій у Донецьку був такий собі Валентин Мельник. Дружина Захарченка по батькові - Валентинівна. Знайти дружину міністра вдалося через сайт http://ord-ua.com/2011/11/15/shashlyichnika-mogileva-smenil-sobachnik-zaharchenko-no-ischeek-v-militsii-ot-etogo-bolshe-ne-stanet/?page=2.

Її сторінки є в кількох соціальних мережах:

https://www.facebook.com/ludmila.zakharchenko

http://www.sunndelion.com.ua/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1&Itemid=24

http://mirtesen.ru/people/214082046.

На питання Gazeta.ua про причетність родини міністра внутрішніх справ до мармурового кар'єру та будинку за $1 млн дружина Захарченка не відповіла.

У компанії ПАТ "Гірничо-рудні технології", яка є засновником ПАТ "Мармуровий кар'єр "Трибушани", жоден із вказаних номерів не відповідає. А за номером, вказаним засновниками компанії у Єдиному державному реєстрі, Gazeta.ua повідомили, що це - приватна квартира.

Одним із засновників ПАТ "Мармуровий кар'єр "Трибушани" є донеччанин Валерій Бредихін. Саме він разом із Захарченком зареєстрував знаки для товарів і послуг "Трибушани" та "CarboKarp". І, як писав сайт "Наші гроші", зовсім нещодавно отримав дозвіл на розробку Мужіївського золотого родовища. Тож незабаром Валерій Євгенійович отримає понад $1,5 млрд. Саме у стільки фахівці оцінюють поклади золота у родовищі.

Зараз ви читаєте новину «Родина Віталія Захарченка продає "палац" за $1 мільйон?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути