середа, 15 лютого 2012 18:33

Програма для мобільних телефонів виявлятиме заправки з неякісним пальним

Програма для мобільних телефонів виявлятиме заправки з неякісним пальним
Віталій Чеховський

Через два тижні з'явиться спеціальна програма для мобільних телефонів та смартфонів, що допомагатиме виявляти заправки, де продають неякісне пальне. Про це повідомив під час прес-конференції, присвяченій якості пального, у Києві лідер громадського руху AutoVisio Віталій Чеховський.

"З настанням сильних морозів багато автомобілістів не змогли зранку завести свої автомобілі із дизельним двигуном. Причиною є те, що багато АЗС реалізують літнє дизпаливо, яке при температурі понад 15 градусів морозу замерзає, - розповів Чеховський. - Ми вирішили підготувати таку програму, щоб убезпечити автомобілістів від неякісного пального. Ця програма буде доступною також для власників айфонів і мобільних пристроїв на базі "андроїд". Там буде список заправок із якісним та неякісним пальним".

До громадського руху AutoVisio входить 20 тисяч автомобілістів зі всієї України, вони діляться враженнями про бензин на порталі AutoVisiо. Завдяки відгукам, голосуванням та експертизам до майбутньої карти вже занесено дані про 3,5 тис. заправок у великих містах України - Києві, Донецьку, Харкові, Львові, Івано-Франківську, Запоріжжі, Дніпропетровську, Одеси.

"Подорожуючи, будь-хто за допомогою мобільного телефону зможе навіть у незнайомому місті зорієнтуватися, де краще заправитися. Наша програма допоможе не лише автомобілістам, а й буде додатковим стимулом для мереж, що торгують пальним", - додав Чеховський.

Зараз ви читаєте новину «Програма для мобільних телефонів виявлятиме заправки з неякісним пальним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути