пʼятниця, 18 жовтня 2013 03:21

Новий SsangYong Korando продаватимуть у 21 комплектації на вибір
16

Фото: Фото: Володимир Мукан

З листопада у продажі з'являться оновлені корейські позашляховики SsangYong New Korando. Новинку презентували у середу на Кременчуцькому автоскладальному заводі у Потавській області. Підприємство належить групі компаній АІС.  Там вже почали складати ці моделі крупно вузловим методом.

Рейстайлінговий Korando має змінену лицьову частину, задні ліхтарі та нову торпеду. Блокфари стали більш кутастими, вони обладнані світлодіодними ходовими вогнями та потужнішою світлооптикою. Задні ліхтарі також частково обладнали світлодіодами.

Панель приладів стала більш виразною, її оздобили пластиковими вставками під дерево та елементами із м'якого пластика. Мультимедійний центр став більш піднятим вгору.

"Машину пропонуємо у 21 комплектації. Можна обрати 2-літровий бензиновий 149-сильний  та 2-літровий дизельний 175-сильний турбовані двигуни. Коробку передач – 5-ступневу механічну або 6-ступеневу автоматичну із системою "тіптронік", - розповідає виконавчий директор Кременчуцького автоскладального заводу Микола Черниш. - Ця модель має непогану динаміку й економічність. Витрачає приблизно ж стільки ж пального, як і легковики. У оновленого Korando в салоні рівень шуму на 9 відсотків нижчий, ніж в попереднього покоління".

Кременчуцький завод збирає крупно вузловим методом різні моделі корейського автовиробника SsangYong  із 2005 року. Тут вже випустили 18 тис. машин цієї марки.

"До кінця цього року ми плануємо продати 300 рейстайлінгових Korando.  Впевнені, що них попит буде високим. Адже попереднє покоління цих позашляховиків дуже добре себе зарекомендувало не лише в Україні, а й в інших державах. На них йде так багато замовлень, що завод у Кореї ледь встигає всі виконувати, - каже директор дистриб'юторської компанії SsangYong групи компаній АІС Олег Карабаєв. -  Особливістю SsangYong New Korando є те, що ця машина коштує як авто нижчого класу, наприклад, "Ніссан Жук", а за оснащенням та двигунами є автомобілем на клас вище".

Точну ціну оновленого Korando ще не оприлюднили.Лише уточнили, що авто коштуватиме на 7-10 тис. грн дорожче попереднього покоління. Зараз дорейстайлінгова версія у базовій комплектації коштує 169 900 грн.

Зараз ви читаєте новину «Новий SsangYong Korando продаватимуть у 21 комплектації на вибір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути