вівторок, 10 липня 2012 10:07

Новий компакт Opel Adam помітили без камуфляжу
6

Фото: Фото: carscoop.blogspot.com

Фотошпигуни помітили без камуфляжу одну з найбільш очікуваних новинок від Opel - компактний хетчбек Adam. Під час офіційної рекламної фотосесії новинки їм вдалося зробити кілька "альтернативних" знімків, які дозволяють скласти перше враження про вигляд компакта.

Повідомляється, що знімки були зроблені в Іспанії. Вперше вони опубліковані на іспанському порталі Autofacil. Причому в фотосесії взяли участь кілька автомобілів, виконаних у різній колірній гамі з різними аксесуарами. Раніше повідомлялося, що Opel має намір пропонувати Adam в трьох різних "настроях" під назвами Jam, Glam і Slam, що відрізняються один від одного як раз зовнішнім оформленням, і не виключено, що зазначені знімки якраз ці відмінності й демонструють.

Також відомо, що Opel Adam виконаний на укороченій платформі нового покоління Opel Corsa - його довжина становитиме близько 3,7 м. Тим самим він виявляється цілком порівнянний за розмірами зі своїми основними конкурентами, в число яких в Opel включають не тільки Fiat 500 і VW up !, а й Mini. Очікується, що силову гаму хетчбека становитимуть трициліндрові бензинові та дизельні двигуни з наддувом потужністю до 120 кінських сил.

Прем'єра Opel Adam повинна відбутися на автомобільній виставці в Парижі у вересні цього року.

Зараз ви читаєте новину «Новий компакт Opel Adam помітили без камуфляжу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути