Ексклюзиви
понеділок, 09 липня 2012 11:38

Нове покоління Mazda6 "засвітилось" на європейських дорогах
6

Фото: Фото: carscoop.blogspot.com

Нове покоління Mazda6 помітили на європейських дорогах. Перший тестовий прототип виявився універсалом. Його екстер'єр крізь фірмовий камуфляж дуже нагадує Женевський концепт Mazda Takeri. Прем'єра нової "шістки" може відбутися на Московському автосалоні.

За відомостями порталу Carscoop, який вперше опублікував фотографії, саме з універсала почнеться виведення нового покоління Mazda6 на ринок. Слідом з'являться седан і хетчбек. Відомо, що нова Mazda6 стане другою після CX-5 моделлю, повністю побудованою за технологією Skyactiv. Зокрема, повідомляється, що нове покоління буде легше нинішнього як мінімум на 100 кг за рахунок нової конструкції шасі і застосування більш легких матеріалів.

Крім того, сімейство отримає і двигуни Skyactiv - згадуються як 2,2-літровий дизель Skyactiv-D, так і якийсь неназваний поки новий бензиновий двигун Skyactiv-G. Агрегатувати їх передбачається з шестиступінчастими коробками, механічною і автоматичною, так само виконаними за технологіями Skyactiv. Не виключено, що у Mazda6 з'явиться новий топовий мотор - на цю роль пророкують чотирициліндровий турбований двигун, який повинен змінити пропонований на деяких ринках для цієї моделі V6.

Запозичить у CX-5 новинка і деякі деталі зовнішності - це стосується в першу чергу решітки радіатора, хоча в цілому навіть крізь камуфляж прототипу чітко проглядаються риси концепт-кара Takeri. Судячи з щойно опублікованих перших шпигунських фотографій інтер'єру, салон нової "шістки" також буде нагадувати концепт, зокрема, рульовим колесом і приладовою панеллю.

За деякими даними, нове покоління Mazda6 дебютує на Московському автосалоні, де відбудеться прем'єра універсала. Втім, появи седана і хетчбека чекати доведеться недовго: їх можуть показати вже через місяць у Парижі.

Зараз ви читаєте новину «Нове покоління Mazda6 "засвітилось" на європейських дорогах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути