Ексклюзиви
середа, 11 квітня 2012 15:29

Mercedes показав оновлений "кубік" вартістю 85 тисяч євро
11

Фото: Фото: Mercedes-Benz

Компанія Mercedes-Benz офіційно представила рестайлінгову версію позашляховика G-class. Основні зміни полягають у модернізації інтер'єру і розширенні списку доступних опцій. Дизайн позашляховика, названий виробником "класичним", зазнав мінімальних доопрацювань.

Позашляховик отримав нові корпуси бічних дзеркал і світлодіодні вкраплення в головну оптику. Крім того, версії ательє AMG будуть оснащуватися іншої радіаторної гратами.

Зміни в інтер'єрі куди більш масштабні: позашляховик отримав практично новий салон. Істотно перероблені центральна консоль, рульове колесо і приладова панель. Позашляховик оснащений двома моніторами - один на центральній консолі, інший - між колодязями приладів, а також мультимедійною системою Comand з голосовим управлінням. G-class забезпечили новою системою ESP, камерою заднього вигляду, системою стеження за сліпими зонами і адаптивним круїз-контролем.

У списку силових агрегатів є трилітровий дизельний V6 потужністю 211 кінських сил (540Нм), 388-сильний бензиновий мотор об'ємом 5,4 л, а також два двигуни для AMG-модифікацій - 544-сильна "вісімка" (760 Нм) з подвійним турбонаддувом обсягом 5,5 л і 12-циліндровий мотор потужністю шестилітровий 612 к.с. для флагманської версії G 63 AMG.

Продажі новинки повинні стартувати влітку цього року за ціною від 85 тис. 211 євро в Німеччині.

Зараз ви читаєте новину «Mercedes показав оновлений "кубік" вартістю 85 тисяч євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути