пʼятниця, 29 червня 2012 13:09

Комуніст Кілінкаров звів собі "хатинку в селі" вартістю кількасот тисяч доларів
5

Фото: Фото: facebook.com/alexey.tumanov.98

Резиденція народного депутата від фракції Комуністичної партії України Спірідона Кілінкарова розташована на вулиці Озерній в селі Стукалова Балка під Луганськом.

Фотографії елітного заміського будинку опублікував на своїй сторінці в Фейсбуці луганський журналіст Олексій Туманов, передає Цензор.НЕТ.

"За словами луганчанина, який побував у селі і зробив знімки, комуніст не гребує експлуатацією праці одночельчан, яких наймає за скромну плату виконувати різноманітні роботи по благоустрою ділянки", - зазначає блогер frankensstein.

"Добротний такий будиночок. Мені особисто там дуже сподобалося. Тиша, екологія, сусіди скромні і тихі люди. Правда, на господарів будинку деякі селяни розсердився. Начебто запросили попрацювати на дільниці, гроші хороші обіцяли, в результаті платять гроші, а то ще й штрафи якісь вигадують. Експлуатують трудове селянство загалом по повній програмі", - пише Олексій Туманов.

"Охорона швидко зреагувала, прогнали, почали собак спускати. ГУЛАГ, коротше", - пише Туманов у своєму повідомленні.

За словами журналіста, будинок в елітному селищі, відображений ним на фото, записаний на тещу Спірідона Кілінкарова. Його орієнтовна вартість становить кілька сотень тисяч доларів США.

Зараз ви читаєте новину «Комуніст Кілінкаров звів собі "хатинку в селі" вартістю кількасот тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

55

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути