пʼятниця, 04 листопада 2011 12:27

Клюєв наказав Бойку витягати вугільну промисловість з кризи

Клюєв наказав Бойку витягати вугільну промисловість з кризи

Перший віце-прем'єр міністр, міністр економічного розвитку і торгівлі України Андрій Клюєв доручив Міністерству енергетики та вугільної промисловості розробити до 1 грудня 2011 року програму виведення нафтопереробної галузі з кризи.

"Доручаю Міністерству енергетики та вугільної промисловості розробити до 1 грудня 2011 року програму виведення нафтопереробної галузі з кризи, які маршрути, що необхідно зробити, що потрібно зробити на міждержавному рівні. Я готовий брати участь у підписанні міждержавних угод між Росією та Україною щодо постачання нафти ", - сказав він.

Нагадаємо, сьогодні під час години запитань до уряду Верховній Раді Клюєв посперечався з "нунсівцем" Арсенієм Яценюком щодо ціни на російський газ.

Виступаючи з місця, Клюєв повідомив, що ціна на газ на кордоні, враховуючи знижку, становить 414 доларів за тис куб, на що Яценюк заявив: "Ціна на газ становить не 414 доларів, а 456".

Клюєв: Газові переговори з Росією завершаться вже у листопаді

У свою чергу, Клюєв зазначив: "Ціна на газ становить 414 доларів. Це офіційна цифра. Ви напевно, Арсеній Петрович, порахували, що така ціна, яку ви назвали, може бути на 1 січня 2012 року".

Віце-прем'єр також зазначив, що зараз не може назвати точну цифру, якою буде для України ціна на російський газ.

Зараз ви читаєте новину «Клюєв наказав Бойку витягати вугільну промисловість з кризи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути