понеділок, 23 грудня 2013 11:29

Київ різко підвищує ціни на рекламу

Київ різко підвищує ціни на рекламу
КМДА змінює тарифи на розміщення реклами. Фото: proreklamy.com.ua

З 1 січня в Києві діятимуть нові тарифи на розміщення зовнішньої реклами та реклами на транспорті. У середньому вартість розміщення збільшиться на 20%.

Про це із посиланням на заступника голови Кивської міської державної адміністрації - керівника апарату Олександра Пузанова повідомляє прес-служба КМДА.

Вартість розміщення великих рекламних конструкцій зазнає найбільших змін. Наприклад, щити, які стоять окремо, подорожчають на 19-23% залежно від типу. А щити на тимчасових спорудах, на парканах, територіях будмайданчиків, що зазвичай мають значно більші розміри, коштуватимуть на 28-37% дорожче. Невеликі конструкції - лайтпостери - зростуть у ціні на 13-21%. Вартість розміщення рекламних вивісок взагалі не зміниться.

Вартість реклами на транспорті, яка істотно зросла у 2012 році, зазнає менш суттєвих змін. Більшість носіїв взагалі не подорожчає. Проте деякі нові види реклами, яких раніше не було в класифікаторі, відтепер буде тарифіковано. Наприклад, внутрішнє брендування вагонів метро чи брендування вагонів міської електрички.

За даними КМДА, плановий показник надходжень до міського бюджету від зовнішньої реклами було виконано ще у жовтні. Станом на 13 грудня 2013 року виконання склало вже 118,9%. Від зовнішньої реклами місто отримало 109,4 млн грн, а від реклами на транспорті - 12 млн грн. Цей показник у 80 разів перевищує показник 2012 року, коли реклама на транспорті принесла місту лише 150 тис. грн. Зовнішня реклама в 2012 році надала до бюджету 96,6 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Київ різко підвищує ціни на рекламу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути