пʼятниця, 29 листопада 2013 19:11

Десятки кримських пенсіонерів "розвели" на метало-пластикових вікнах "зі знижкою"

Десятки кримських пенсіонерів "розвели" на метало-пластикових вікнах "зі знижкою"

Десятки кримських пенсіонерів постраждали від дій аферистів. Людям обіцяли задешево встановити в оселях метало-пластикові вікна, забрали стовідсоткову оплату, а потім зникли, повідомляє ТСН.

Пенсіонерка Євдокія Девалюк стала жертвою аферистів. Замість старих вікон на балконі вона хотіла встановити нові, металопластикові. За новий балкон пенсіонерка віддала 5 тисяч 700 гривень.

Надійні та дешеві вікна у парубків замовили ще кілька пенсіонерів у Первомайському та сусідніх селах. Аферисти ввійшли в довіру пенсіонерів, бо пообіцяли їм знижки. Гроші віддали, але нових вікон замовники так і не дочекались.

Згодом люди звернулися до міліції. Там дізналися, що таких, як вони, ошуканих клієнтів фірми, тільки в Первомайському районі два десятки. Кримінальне провадження за шахрайство відкрили стосовно керівника приватної фірми, що обіцяла людям вікна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці частіще продають квартири, аніж здають їх в оренду

"Крім території Первомайського району АРК даний громадянин вчинив злочини на території чотирьох районів АРК. Тому одночасно розглядається кримінальне провадження і іншими підрозділами", - зазначив перший заступник керівника Первомайського РВ ГУ МВС України у Криму Сергій Малюта.

Офіс фірми, яка обіцяла пенсіонерам встановити пластикові вікна, зараз зачинений, а телефони не відповідають. Люди кажуть, що достукатися туди не можуть уже кілька тижнів. Сам керівник фірми у розшуку. Після вироку Євпаторійського суду, який присудив підприємцю три роки в'язниці, він у мандрах. Знайти його поки що не можуть. Тож, найближчим часом пенсіонери навряд чи повернуть свої гроші.

Тим, хто замовляє вікна або меблі у приватних фірмах, правоохоронці радять лише одне - не кидатися на знижки та дешевизну, а ретельно перевіряти всі документи.

Зараз ви читаєте новину «Десятки кримських пенсіонерів "розвели" на метало-пластикових вікнах "зі знижкою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути