Ексклюзиви
четвер, 26 квітня 2012 14:40

Ахметову віддали 2 гектара землі в Донецьку поряд з новим аеропортом

Ахметову віддали 2 гектара землі в Донецьку поряд з новим аеропортом
Фірма "Люкс" входить в структуру СКМ Ріната Ахметова. Фото: shakhtar.com

Донецька міська рада своїм рішенням передала в оренду ПрАТ "Люкс" землю площею 1,9923 га в районі Донецького аеропорту для експлуатації розташованого на ній об'єкта інфраструктури - ангара.

Цю інформацію порталу "Дело" підтвердили в прес-службі компанії СКМ, також уточнивши, що фірма "Люкс" входить в структуру цієї бізнес-групи бізнесмена Ріната Ахметова.

За інформацією прес-служби, передача землі була проведена "в повній відповідності з чинним законодавством". Водночас в СКМ не підтвердили і не спростували інформацію про те, що "Люкс" також отримало в оренду близько 1 га землі в Київському районі Донецька.

За словами мера Донецька Олександра Лук'янченка, своїм рішенням міськрада лише привела територію міжнародного аеропорту Донецьк у відповідність до генерального плану міста.

"Це не самобуд. Там колись давно був побудований ангар. Його просто узаконили. Тоді ще була авіакомпанія, були інші власники в цього об'єкта. Сьогодні ми наводимо все у відповідність, готуємося до передачі частини об'єктів", - пояснив мер Донецька.

За інформацією донецьких ЗМІ, ангари були побудовані компанією "Донбасаеро", яку раніше пов'язували з чинним віце-прем'єром України Борисом Колесніковим.

Нагадаємо, раніше донецька міськрада позбавила КП "Міжнародний аеропорт Донецьк" права користування земельною ділянкою, який тепер був переданий фірмі "Люкс".

Зараз ви читаєте новину «Ахметову віддали 2 гектара землі в Донецьку поряд з новим аеропортом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути