понеділок, 01 лютого 2016 17:47

У 2016 році модним буде фарбування волосся у вигляді "павиного пера"

Фарбування волосся, що нагадує щось середнє між різними пасмами і градієнтом, стало наймоднішим hair-трендом минулого року. У 2016 будуть актуальні незвичайні фарбування: "Сніжинка", "Перо павича", "Печиво з шоколадом" та інші.

Ruffle Feathers (павине пір'я)

 

Суть фарбування полягає в тому, щоб максимально точно передати на волоссі забарвлення пір'я павича. Ніяких правил немає: можна вибирати будь-яку частину павиного забарвлення, і передати її на волоссі. Фарбування підходить, як для брюнеток, так і для блондинок. Єдине, на останніх павині відтінки будуть виглядати дуже яскраво, і до цього потрібно бути готовим.

Сhocolate chip cookie (шоколад і печиво)

 

Назва фарбування передає його суть. Це — переливи теплих коричневих кольорів: від темних до світлих. Головне, щоб вони були коричневі або бежеві (як колір шоколаду та печива), і зберігалися в теплій гамі.

Потрібно визнати, що таке фарбування — універсальне, і підійде більшості дівчат. Зазначимо, теплі відтінки на волоссі пом'якшують обличчя, згладжують недоліки шкіри і роблять образ більш молодим. Особливо гарно карамельне фарбування виглядає на володарках карих очей.

Snowlights (сніжинки)

 

Фарбування "Сніжинка" — це один з різновидів мелірування. Воно було розроблено блогером @chrissabella27, і зараз набирає популярність за те, що додає обличчю свіжості і незвичайності. Щоб зробити таке фарбування, треба зібрати верхні пасма волосся на маківці, освітлити їх, а потім тонувати в холодний відтінок. Автор техніки пропонує спробувати її, як блондинкам, так і брюнеткам.

Плавлення (танення / плавлення)

 

Melting — це, по своїй суті, те ж омбре, але лише з тією різницею, що омбре передбачає різкий перехід, а ось Melting — плавний. Іншими словами, якщо ви захочете зробити по довжині м'який перехід від кольору самого темного біля коренів до найсвітлішого у решт, це і буде даний новий вид фарбування. Єдиний момент, кінчики повинні бути максимально світлими. Для створення такого ефекту використовують освітлювач, а потім волосся тонується в кілька відтінків по довжині.

Зараз ви читаєте новину «У 2016 році модним буде фарбування волосся у вигляді "павиного пера"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути