неділя, 14 квітня 2013 17:45

Весільні туфлі розношують за два тижні до одруження
5

Фото: Фото надані Маргаритою Соколовою

Щоб на весіллі не перевзуватись у балетки і не натерти ноги до крові, туфлі та босоніжки треба купувати завчасно, радить столична стиліст і дизайнер Маргарита Соколова.

"Більшість наречених недооцінюють роль взуття на їхньому весіллі, - розповіла стиліст Gazeta.ua. - Дехто вибирає занадто високі підбори, дехто віддає перевагу незвичній раніше танкетці чи шпильці. Взуття має бути не тільки гарним, але й зручним. Комфорт цього дня - понад усе".

Показує на полиці білі туфлі з брошкою на носку і бантиком на п'яті. Поряд стоять круглоносі, обшиті паєтками та бісером.

"Головне, аби туфлі не тиснули. Розносити їх до нормального розміру не вистачить часу, - говорить Маргарита. - Весільне взуття усім нареченим раджу купувати за місяць і починати розносити за два тижні до одруження. Взувайте, коли ходите по квартирі, дивитеся серіал чи миєте посуд на кухні. Тоді зможете без проблем проходити у них весь день, танцювати і стрибати досхочу, а не приховувати сльози від болю і натертих ніг".

Виставляє на вітрину весільного салону довгоносі туфлі на високій шпильці.

"Таке взуття вже вийшло з моди, але є дівчата, які шукають для себе саме такі моделі. Якщо маєте 39-40 розмір ноги, краще купуйте туфлі з круглим носком. Тоді нога здаватиметься тендітнішою", - говорить стиліст.

Не радить купувати балетки і туфлі на малій танкетці.

"Туфлі на підборах змінюють ходу та поставу нареченої, роблять її більш витонченою. Але тим, хто не звик до високих підборів, раджу вибирати варіанти зі стійким широким каблуком".

Серед білих босоніжок і туфель красується кілька жовтих, бежевих, рожевих і навіть салатових.

"Взуття обов'язково повинне пасувати до весільної сукні. Не варто зациклюватися лише на білих туфельках. До білої сукні пасуватимуть рожеві туфлі. Такого ж кольору може бути букет у нареченої чи краватка у жениха. Образ можна доповнити кольоровими аксесуарами. Сьогодні столичні наречені віддають перевагу яскравому взуттю. Таке після весілля можна взути на прогулянку з подругами чи на вечірку", - запевняє дизайнерка.

Зараз ви читаєте новину «Весільні туфлі розношують за два тижні до одруження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути