вівторок, 05 серпня 2014 16:39

Для комбінованої шкіри рекомендують робити йогуртово-м'ятну маску

Для комбінованої шкіри рекомендують робити йогуртово-м'ятну маску

Комбінована шкіра особливо примхлива. Одні її ділянки жирні і постійно блищать, а інші страждають від сухості. Якщо ви володарка такого типу шкіри, вам допоможуть рекомендації по догляду за комбінованою шкірою обличчя.

Щоденний догляд

За змішаним типом шкіри потрібно регулярно доглядати і правильно очищати, і тоді вона віддячить сяючим в хорошому сенсі цього слова виглядом. Щоранку протирайте обличчя спеціальними гелями і пінками для нормальної та комбінованої шкіри. Засоби для вашого типу шкіри не повинні містити спирт, перевіряйте це на флаконах.

Корисно вмиватися вранці різними відварами трав, які періодично потрібно міняти, щоб шкіра не звикала. Ще краще - вмиватися кубиками льоду з відварів.

Використання скарбів для комбінованої шкіри

Комбінована шкіра, схильна до жирності, та і до сухості і лущення, потребує застосування скарбів і пілінгів. Але не перестарайтеся з ними, використовуючи не більше двох разів на тиждень. Краще всього користуватися пілінгами домашнього приготування - вони більш корисні і щадні для шкіри і коштують при цьому копійки. Особливо гарний кавовий скраб, який можна зробити з меленої кави або просто нанести на обличчя кавову гущу.

Маски для комбінованої шкіри

Якщо у вас комбінована шкіра, то дуже корисні буду такі маски:

Медова

Взяти дві столові ложки меду і дві ложі подрібненої вівсянки. Змішайте і нанесіть на обличчя на 25 хвилин. Така маска чудово зволожить шкіру і видалить мертві частки.

Маска з молом і глиною

Взяти 3 столові ложки молока і три столові ложки завареного зеленого чаю, додати столову ложу зеленої або білої глини, перемішати до однорідності. Накладіть маску на обличчя і залиште на 30 хвилин.

Йогуртово-м'ятна маска

Взяти одну столову ложку йогурту і дві чайних ложки меленої м'яти. Ретельно змішати і нанести на обличчя на 30 хвилин.

Зараз ви читаєте новину «Для комбінованої шкіри рекомендують робити йогуртово-м'ятну маску». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути