четвер, 20 грудня 2012 14:10

Швидке схуднення порушує роботу кишечника

Швидке схуднення порушує роботу кишечника
Фото: ua.golos.ua

35-річна Галина Зінь з Тернополя за чотири місяці скинула 15 кілограмів. Важила 74 кг при рості 163 см.

"Зараз важу 59 кіло. Розтовстіла після народження другої дитини. Рік ходила така. Чоловік мовчав, але став пізно приходити з роботи. Любить худеньких. Перестала їсти чіпси, печиво, ковбаси і різну хімію. Перейшла на сезонні овочі і фрукти, свіжо вичавлені соки з яблук і гарбуза. Додаю в салати сире насіння, витискаю сік лимона і лляну олію. Цукор замінила медом. Щодня з'їдаю чайну ложку кунжуту - там багато кальцію. Їм рибу на пару і нежирне м'ясо. За два місяці стало легше, та вага трималася. Почала худнути, як стала класти в салати зародки пшениці. На десерт змішую порошок зародків з медом, горіхами і ізюмом."

"Зародки дуже калорійні. Вони зменшують почуття голоду, - пояснює столичний дієтолог  49-річний Борис Скачко. - Довго перетравлюються. Клітковина очищує кишечник і він краще виводить шлаки. Швидкі системи схуднення обіцяють 10-15 кілограмів. Найчастіше це засоби, які зменшують апетит і порушують травлення - проносне, сечогінне. Вони знижують вагу, але не лікують ожиріння. Канцерогени не виводяться і б'ють по здорових клітинах. Людина висихає, втрачає вологу, але не худне. Якщо покращити травлення, то не лише худне, а й омолоджується."

Одночасно зародки пшениці покращують роботу печінки, щоб та виводила канцерогени, накопичені в жировій тканині.

"Так можна втратити два-три кілограми в місяць. І робити так три-чотири місяці. Один чоловік за півроку скинув 17 кілограмів зі 120. Йому під 50, офісний працівник, робота сидяча. Набрав вагу неправильним харчуванням. Їв раз-два на день, здебільшого на ніч. Одночасно розвинулося жирове переродження печінки. Це часто буває, коли неправильно худнуть. Я рекомендував їсти 4-5 разів на день, додати овочів, фруктів, правильно поєднувати з м'ясом, рибою, кашами. Треба не стрілку вагів збити, а оздоровитися."

Якщо очистити організм, працездатність підвищується. Людям стає краще.

"У багатьох повних випадає волосся. Коли покращують свій раціон - перестає. Волос живе від кількох місяців до трьох років. Люди лисіють через підвищення токсинів у крові. Як покращується робота печінки і нирок, немає проблем з кров'ю - і волосся довше живе. Тоді буде пишна шевелюра. Щоб менше сіклося, у їжу додають зародки пшениці."

Зараз ви читаєте новину «Швидке схуднення порушує роботу кишечника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути