понеділок, 22 лютого 2016 17:24

У Женеві представлять два гіперкари з "максималкою" майже 500 км/год

У Женеві представлять два гіперкари з "максималкою" майже 500 км/год

На Женевському автосалоні презентують відразу два автомобілі, які претендують на звання найшвидшого автомобіля у світі — ApolloN і Bugatti Chiron.

Крім презентації Bugatti Chiron, у Женеві покажуть "найшвидшого автомобіль на планеті". Саме так без удаваної скоромности називають свій суперкар ApolloN його творці з німецької компанії Apollo Automobil. Компанією володіє команда Team Venture, повідомляє Автоцентр.

Характеристики ApolloN тримають в таємниці – нещодавно опубліковали лише офіційний тизер машини. У моторному відсіку гіперкара дійсно має перебувати щось неординарне, що буде здатним протистояти 1500-сильному двигуну Bugatti Chiron.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фотошпигуни зафіксували два прототипи Bugatti Chiron

Щодо максимальної швидкості ApolloN, то вона, швидше за все, наблизиться до позначки 500 км/год, оскільки заявлена "максималка" Chiron складає 480 км/ч.

Нагадаємо, Bugatti планує випустити 500 екземплярів моделі Chiron. 120 одиниць вже розкуплені за попередніми замовленнями. Новий Bugatti Chiron буде приводитися в рух за допомогою доопрацьованого восьмилітрового силового агрегату від Veyron.

Зараз ви читаєте новину «У Женеві представлять два гіперкари з "максималкою" майже 500 км/год». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути