вівторок, 19 березня 2013 09:26

В Індії показали автомобіль за $2700
7

Фото: Фото: biz.liga.net

Індійська компанія Mahindra презентували електромобіль e20 - дводверний, чотиримісний хетчбек c сучасним дизайном. За ціну в $2700 тут присутній повноцінний набір акумуляторів, електродвигун і автоматична трансмісія.

Заряджати акумулятори e20 можна за допомогою звичайної домашньої розетки. Mahindra також випустила мобільний додаток, що дозволяє з екрану смартфона отримувати дані про рівень заряду системи.

В автомобілі є й очевидні ліміти, такі як швидкість, яка обмежена всього лише 80 км/год, а також пробіг в 100 км на одному заряді системи.

У Mahindra кажуть, що e20 буде продаватися і за межами Індії, проте в США, Китаї або Європі немає урядових субсидій на купівлю "зелених" машин або ж вони мають інші коефіцієнти, тому ціна e20 також буде іншою. Виробник очікує, що до 2015 року обсяг продажів e20 досягне мінімум 30 тис. штук.

Нагадаємо, близько двох років тому в Індії вже був створений "найдешевший в світі" автомобіль менш ніж за $2 тис.

Раніше уряд Індії обіцяв виділити $4,13 млрд в якості заходів підтримки виробників електричних автомобілів, однак не встиг вчасно зробити це. Це змусило Mahindra на два квартали відстрочити презентацію e20, яка спочатку була запланована на осінь 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «В Індії показали автомобіль за $2700». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути