пʼятниця, 13 листопада 2015 11:12

У США почали продавати автомобілі через торгові автомати

Автор: Carvana
  Продаж авто
Продаж авто
Автоматизований продаж автомобілів запрацює у США. Про це повідомляє The Verge, посилаючись на заяву генерального директора Carvana Ерні Гарсія.

Автомат являє собою п'ятиповерховий повністю автоматизований гараж. Покупець опускає в монетоприймач спеціальну велику монету, яку отримав після оплати машини онлайн, після цього робот дістає потрібну машину з потрібного поверху і спускає її до покупця. Остаточне списання коштів клієнта відбувається тільки через сім днів після отримання авто, щоб покупець встиг на ньому поїздити і зрозуміти всі його переваги і недоліки, розповів Гарсія.

Американський онлайн-сервіс з продажу уживаних автівок Carvana відкрив у місті Нешвілл, штат Теннессі, торговий автомат з продажу машин.

На його думку, цей період "протестуй сам" набагато зручніший для клієнтів, ніж умови, які зазвичай пропонують дилери. Автомат із продажу авто став логічним продовженням самого онлайн-сервісу Carvana, який створили кілька років тому для спрощення процесів вибору та придбання автівок покупцями.

Як пояснив Гарсія, весь процес покупки на сайті Carvana займає не більше 20 хвилин, але включає в себе всі етапи покупки: отримання підтвердження оплати, вибір типу гарантії та підписання самого контракту. Покупцям залишається лише обрати та забрати автомобіль самостійно або замовити доставку. За словами Гарсії, більшість вибирає саме самовивіз, що і підштовхнуло компанію до створення такого автомата.

Нагадаємо, власники Volkswagen отримають по $1000 компенсації.

Зараз ви читаєте новину «У США почали продавати автомобілі через торгові автомати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути