вівторок, 24 листопада 2015 12:00

Тюнінгований Lamborghini побив світовий рекорд швидкості

Тюнінгований Lamborghini побив світовий рекорд швидкості

Lamborghini Huracan розігнали до 382 км/год на дистанці у півмилі, побивши світовий рекорд швидкості. Про це повідомляє видання Автовод.

Рекорд встановили у невеликомі містечку Салфер Спрінгс у штаті Техас під час заходу WannaGOFAST. Lamborghini Huracan, який оснастили Твін-турбо, що видає потужність 2300 кінських сил. Тюнінгований суперкар з першої офіційної спроби встановив світовий рекорд швидкості на 804-метрій дистанції. Lamborghini Huracan розігнався до швидкості 382 кілометрів за годину.

Тюнінг ательє Underground Racing базується у місті Шарлотт, що у штаті Північна Кароліна. Її майстри зуміли збільшити потужність італійського спорткару до 2300 кінських сил, що дало змогу побити рекорд швидкості. Попередній рекорд становив 378 кілометрів на годину. Він також належав Lamborghini підготовки Underground Racing, але попередня модель-рекордсмен - Gallardo.

Зараз ви читаєте новину «Тюнінгований Lamborghini побив світовий рекорд швидкості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути