субота, 22 червня 2013 02:43

Найменший у світі автомобіль приїхав до Львова
15

У центрі Львова біля Оперного театру відкрили фестиваль раритетних автомобілів - "Леополіс гран-прі - 2013".

"Це найкраща подія року, - говорить львів'янин Петро Радуль. Він прийшов подивитись на виставку ретро-автомобілів, яка учора відкрилась на центральному проспекті Львова. – Усі ці літературні, писанкові фестивалі – то дурня, а 200 автомобілів, які є витвором мистецтва – це найкраще, що може побачити механік зі Львова".

Захід розпочався з презентацій кількох автомобільних клубів. Пізніше відбувся парад автомобілів й знову презентації різних клубів.

Кілька головних родзинок фестивалю – це найменше авто світу - Peel P 50, а також – найстарше. Це американський Brush 1911 року, який привіз із Польщі Томаш Скшелінський. У головному павільйоні також експонуються унікальні пожежні машини 1914 року.



Peel P 50 мали представити о 14:00, та через проблеми на кордоні гість з Британії прибув на головну сцену павільйону лише о 21:00.

"Тяжко було їхати, - каже водій. Вийшовши з авто він кинув у натовп кілька футболок й більше 10 килимків для комп'ютерних мишок. – 40 годин дороги й дуже багато часу на кордоні".

Одна сторона проспекту Свободи перекрита для руху через виставку 130 автомобілів й кількох раритетних мотоциклів. Основна подія фестивалю – завтрашні перегони на трасі "Львівський трикутник".

Зараз ви читаєте новину «Найменший у світі автомобіль приїхав до Львова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути