середа, 18 жовтня 2017 16:50

Презентували потужний 600-сильний спорткар
19

Фото: auto.bigir.net

Компанія Polestar презентувала свою першу самостійно створену модель. Це спорткар Polestar 1.

Авто випускатимуть на китайському заводі Ченду. Замовлення на спорткар почали приймати на початку цього тижня, пише auto.bigmir.net.

Придбати новинку можна буде тільки онлайн за схемою дво- або трирічної передплати. Вона передбачає оплату страховки, технічного обслуговування і мийки автомобіля при оплаті щомісячних внесків.

Кузовні панелі виготовили з карбону. Завдяки цьому на 45% збільшилася жорсткість кузова на кручення. Крім того, знизився центр ваги всієї конструкції.

Polestar 1 побудували на платформі SPA компанії Volvo. Авто оснастили активною підвіскою CESi компанії Öhlins. Кожну стійку підвіски укомплектували електроннокерованими клапанами. Реагуючи на дорожнє покриття, вони можуть змінювати жорсткість.

Автор: auto.bigir.net
 

Модель має гібридну силову установку. До її складу входять два електромотори і 2-літровий бензиновий двигун. Електрокар розвиває 600 к.с. На електротязі купе може проїхати 150 км. Динамічні характеристики новинки виробники не розкривають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як змінювався японський бренд Nissan: добірка реклами

Вперше для власників авто буде доступна технологія доступу в автомобіль через мобільний телефон (Phone-As-Key). Ця система дозволить передавати віртуальний ключ третім особам.

У мережі з'явилися перші фотографії нового Dacia / Renault Sandero наступного покоління. Розробники поки що не розкривають усі деталі оновленого Renault. Відомо, що хетчбек стане довшим, збільшиться до 4,1 м.

Зараз ви читаєте новину «Презентували потужний 600-сильний спорткар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути