вівторок, 15 травня 2018 16:56

Показали новий флагманский кросовер Audi Q8

Німецька компанія Audi показала відео моделі Q8.

Бренд показав зображення скетчу Q8 з підписом: "Не вовк у овечій шкірі, а кросовер з дизайном купе", повідомляє mmr.

У моделі - м'язові крила, трапецієподібні вихлопні труби у задньому бампері і з'єднані світлодіодною смугою задні ліхтарі. Спереду — велика решітка радіатора, вузькі фари і довгий капот.

Автор: 24tv.ua
 

У салоні - 12,3-дюймовий дисплей і сенсорні екрани замість традиційних фізичних кнопок.

Автомобіль побудували на платформі MLB. Під капотом використають бензинові або дизельні двигуни V6 і V8. Їх потужність більше 400 к.с. д

У лінійку додадуть гібридний варіант Q8 e-tron. Літієво-іонний акумулятор забезпечить на одній електротязі поїздку до 60 км.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Audi відкликає більше 100 тис. автомобілів

Офіційно Audi Q8 презентують в кінці травня. На ринку модель з'явиться у червні. Вартість кросовера стартує від €100 тис.

На автосалоні у Женеві презентували автомобіль Audi A6. На ринок авто вийде у червні. У зовнішньому вигляді прослідковуються риси А8. Передня частина має збільшені ґрати радіатора і вузькі діодні фари. За доплату покупці можуть придбати матричну оптику. Лінія даху стала похилішою. Віконна лінія - трохи вищою.

Зараз ви читаєте новину «Показали новий флагманский кросовер Audi Q8». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі