четвер, 03 березня 2016 14:14

Peugeot представив у Женеві відразу три новинки
18

Фото: indianautosblog.com

На Женевському автосалоні представили відразу 3 світові прем'єри марки Peugeot.

Французи представили комерційні фургони Traveller і концепт Traveller i-Lab, а також кросовер Peugeot 2008, повідомляє CarPark.

Peugeot Traveller для професійних потреб представлений 5-ти і 9-місцевим Traveller Transfer. Для найвимогливіших клієнтів Peugeot запропонує версію Бізнес VIP зі шкіряними кріслами, територіальним клімат-контролем і багатофункціональним дахом. Автомобіль має автономні розсувні бічні двері, передній індикатор з функцією обмеження швидкості, заднє вікно, що відкривається, панорамний дах і абсолютно нове для бренду управління навігаційної системи.

В основу концептуальної моделі Traveller i-Lab ліг новий мінівен бренду Peugeot Traveller, а його мультимедійні можливості - результат співпраці з компанією Samsung. Навколо великого 32-дюймового планшету з сенсорним екраном розташовуються чотири окремі сидіння для пасажирів. Точка доступу Wi-fi, Bluetooth, роз'єми для зарядки мобільних пристроїв і окуляри віртуальної реальності - все це доступно тим, хто сидить на пасажирських кріслах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Rolls-Royce презентував ексклюзивну серію автомобілів

Друге покоління моделі Peugeot 2008 отримало привабливий дизайн екстер'єру та інтер'єру, кращі в сегменті бензинові і дизельні двигуни стандарту "Євро-6" і нову 6-ступінчасту автоматичну трансмісію для ринку Європи. Компактний SUV порадує майбутніх власників широкими можливостями трансформації салону і підтримкою технологій MirrorLinkTM і Apple Carplay. Більш того, модель буде доступна у версії GT line.

Для європейського ринку пропонуватимуть бензинові і дизельні двигуни стандарту "Євро-6". Нове покоління 3-циліндрових силових агрегатів серії PureTech забезпечує непогані динамічні характеристики, високу економічність і низький рівень викидів CO2. На користь двигунів з трьома циліндрами порівняно з 4-циліндровими моторами можна відзначити легшу вагу: -21 кг для атмосферних і -12 кг для турбованих.

Бензинові силові агрегати PureTech можуть працювати з трьома видами трансмісії: 5-ступінчастою механічною 6-ступінчастою механікою і автоматом. Турбовані двигуни з безпосереднім уприскуванням забезпечують високий крутний момент 205 Нм для версії 110 к. с. і 230 Нм для 130-сильної модифікації.

Нагадаємо, на Женевському автосалоні компанія Citroen представила новий концепт-кар – E-Mehari в стилі Courreges. Концепт - результат спільної роботи французького будиноку моди Courreges та автовиробника Citroen.

Зараз ви читаєте новину «Peugeot представив у Женеві відразу три новинки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути