пʼятниця, 01 червня 2012 12:23

Оновлений Chevrolet Cruze отримав нові бампери та оптику
5

Перший зразок рестайлінгового Cruze був представлений на автосалоні в Женеві
Фото: Фото: auto.vesti.ru
Chevrolet планує почати комплектувати Cruze мотором 1,7 VDCi
Після рестайлінгу Chevrolet Cruze отримає розширений список опцій, куди увійде камера заднього виду
Європейські продажі універсала Chevrolet Cruze повинні стартувати цього літа
Перший зразок рестайлінгового Cruze був представлений на автосалоні в Женеві

У глобальній Мережі опублікували перші зображення рестайлінгових седана і хетчбека Chevrolet Cruze, які з'являться на ринку слідом за універсалом з цього сімейства. Крім того, в Європі Chevrolet Cruze отримає новий двигун.

Перший зразок рестайлінгового Cruze був представлений на автосалоні в Женеві - там компанія влаштувала прем'єру універсалу, вже забезпеченого новим "обличчям". Як і Station Wagon, седан і хетчбек Cruze отримають нову радіаторну решітку, перероблений передній бампер і злегка модернізовану головну оптику. Стайлинг задньої частині особливих змін зазнати не повинен.

Крім того, відомо, що у європейських покупців з'явиться доступ до нового двигуна - Chevrolet планує почати комплектувати Cruze мотором 1,7 VDCi. Він розвиває 130 кінських сил при обсязі викидів СО2, що не перевищує 119 г/км. Також сімейство після рестайлінгу отримає розширений список опцій, куди увійде, наприклад, камера заднього виду.

За відомостями порталу AutoForum, що розповсюдив фотографії (заявлено, що знімки отримані з офіційного джерела), прем'єра відразу двох членів оновленого сімейства може відбутися вже у вересні на Паризькому автосалоні. За іншими даними, які наводить видання Motor Authority, йдеться про модифікацію Cruze для азіатського ринку, а в Європі і США сімейство отримає інші відмітні риси.

Між тим, відомо, що європейські продажі універсала Chevrolet Cruze повинні стартувати цього літа.

Зараз ви читаєте новину «Оновлений Chevrolet Cruze отримав нові бампери та оптику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути