вівторок, 15 березня 2016 18:26

Mercedes представив фургон Citan на українському ринку
5

Дилери продаватимуть "каблук" Mercedes Citan, що є модернізованим Renault Kangoo.

Раніше цю модель не продавали офіційні дилери, повідомляє Veddro.

Mercedes-Benz Citan - не власна розробка компанії, а всього лише перелицьований варіант добре знайомого на нашому ринку Renault Kangoo. Автомобіль отримав аналогічну форму кузова, таку ж будову підвіски і моторну гаму. Однак говорити про повне копіювання все ж не можна, за словами представників Mercedes, всі компоненти були доопрацьовані і посилені, згідно стандартів компанії.

Для нашого ринку доступні два типи двигунів - один бензиновий і один дизельний з трьома ступенями форсування. Бензиновий агрегат має об'єм 1,2 л і розвиває 114 к. с., дизельний мотор об'ємом 1,5 л може розвивати від 75 до 110 кінських сил.

Вантажний варіант Citan має корисний об'єм кузова в 3,1 кубічних метра і здатний перевозити до 775 кг. Вантажопідйомність пасажирського варіанту - 525 кг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Mercedes з гумором привітав BMW зі століттям марки

Вже базове оснащення автомобіля включає в себе ABS (з функцією екстреного гальмування BAS і "розумним" розподілом гальмівного зусилля), систему курсової стійкості й антибуксувальну систему.

Представники компанії відзначили збільшений міжсервісний інтервал, що в моделі становить 20 тис. км. Це дозволить комерційним організаціям істотно заощадити на обслуговуванні автомобіля.

На початковому етапі компанія Mercedes не розраховує на великі продажі даної моделі, однак у перспективі новинка повинна скласти серйозну конкуренцію надпопулярному у нас Volkswagen Caddy. Що стосується ціни, то залежно від типу двигуна, довжини бази та оснащення, купити "кублук" можна буде за 17 тис. євро. Найдорожча пасажирська версія обійдеться в 23,5 тис. євро.

Нагадаємо, на торгах Mercedes-Benz Sale аукціонного дому Bonhams запропонують Mercedes-Benz 350 SL Roadster, який належав румунському диктатору Ніколае Чаушеску.

Зараз ви читаєте новину «Mercedes представив фургон Citan на українському ринку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути