четвер, 28 січня 2016 15:00

Як цього року зміняться моделі ЗАЗ

Як цього року зміняться моделі ЗАЗ

Запорізький автомобілебудівний завод опублікував список змін в автомобілях 2016 року.

Порівняно з ЗАЗ Lanos та Sens у моделей Vida і Forza модернізація буде скромнішою. Вона зводиться до поліпшення екологічних характеристик двигунів, щоб ті почали відповідати стандартам Євро 5. Про це повідомляє Autocentre.

ЗАЗ залишив у виробничій гамі автомобілі Vida з двигуном 1,5 л (виробництва GM) і 1,5 л (виробництва Chery), а також Forza з мотором об'ємом 1,5 л. У той же час Vida із автоматичною коробкою передач випускати в 2016 році не будуть, оскільки її 1,4-літровий двигун не відповідає нормам Євро 5.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗАЗ спростував інформацію про припинення випуску автомобілів

В ході модернізації силових агрегатів на автомобілі ЗАЗ Vida з китайським мотором і ЗАЗ Forza застосували електронну дросельну заслінку, електронну педаль газу, новий контролер системи вприскування і каталізатор зі збільшеним вмістом благородних металів.

Нагадаємо, що в 2015 році ЗАЗ випустив 3624 легкових автомобілі, що на 71,6% менше, ніж у 2014 році. Цього року Запорізький автомобільний завод повідомляв, що не випускатиме автомобілів 2016 року.

Зараз ви читаєте новину «Як цього року зміняться моделі ЗАЗ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути