вівторок, 15 березня 2016 16:29

Фотошпигуни зафіксували під час тестів Bentley Continental GT
7

Bentley проводить випробування нової ще досі закамуфльованої Continental GT.

Акуратний, пофарбований у колір кузова камуфляж не зміг приховати агресивну форму нового Continental GT з його вже звичною посадковою формулою 2+2, повідомляє InfoCar.

Автомобіль здається трохи меншим за свого попередника завдяки похилому даху, що робить його схожим на концепт EXP 10 Speed 6. По суті, передні світлодіодні фари були запозичені у цього концепту, а задні частково приховано камуфляжем.

Завдяки платформі MSB, Continental GT має багато спільного з новим Porsche Panamera, який з'явиться вже наступного року. У результаті впровадження нової архітектури, автомобіль значно зменшиться порівняно з теперішнім поколінням вагою 2 320 кг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Німці вивели Porsche 911 GT2 RS на "холодні" тести

Під капотом автомобіля ховається 6-літровий бітурбований двигун W12. Передбачається, що це новий варіант мотора - такий же, як у кросовера Bentley Bentayga (потужністю 600 к. с. і 900 Нм крутного моменту), але в новому Continental GT він може відрізнятися.

Появу нового Bentley Continental GT запланували на другу половину 2017 року.

Зараз ви читаєте новину «Фотошпигуни зафіксували під час тестів Bentley Continental GT». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути